Обичам го тоя TLC канал бееее. Докато посред нощите събирам и нареждам боклуци у новата кочина/жилище, глей кви неща научих и видях!
1. Жена омъжена за любовта на живота си. Щастливецът е увеселителна въртележка на име Скай Дайвър, ама тя си го е кръстила Брус. Първата и сериозна връзка била със самолет, ама нещо окапала работата и се разделили. Смутено смотолеви пред камерата, че бил женкар. Самолет-женкар… Сигурно някъде има ракетна установка – стрийптизьорка, не знам. След няколко авантюри с несериозна насоченост : кола, ремерке и още някви транспортни средства, които само за секс били, втората още по-сериозна връзка била с локомотив. Голяма страст, голямо нещо имали двамата. Красавец бил. Локомотив-мечта! И тук не каза що са се разделили. Вероятно той не и е обръщал достатъчно внимание и е бил ултрас към ФК “ Вихрените коловози“ гр, Павликени. И сега Брус! Химията между нейната сърдечна камера и неговата метална сърцевина взривила вече отчаяната от безлюбовие жена на 56 години. И го видяла, и казала “ АЗ СЪМ КРАЙ!”
В началото като го купила, Брус бил стар и развален, ама то любовта не пита, и започнала да го оправя. . Колкото там пара трябвало да даде, нямало проблем, само да си го оправи. Все едно за ишиас говори или гръдна жаба. То не знам кой кого оправя и как става тая дейност, но въображението ми е голямо, та ше спра до тук, щото само като си представя как тя се отърква у некой лост или цунка болтовете му, а и видях ква оргазменна физиономия прави,докато са върти на Брус ( буквално!) … Не искам и да си представям как правят секс и…нали..Четири години от брака съвсем скоро щели да празнуват. Дано само и той да не се окаже простак и да реши, че си пада по падащият парашут Toy Soldiers Drop у Дисниленд дето, че много ще ми е кахърно за жената..

2. Млада жена яде тухли. За година опаткала един тон. Рови и чопли в стените и яде. Обожавала да яде тухли. Имало оригинален вкус, хрупкаво било. Има си хас да е дунапренено с вкус на свински джолан. Озобала е почти половин стена у тях и дупката е колкото диаметъра на лупата от телескопа Хъбъл. Баобаб може да посади човек там. И две липи отзад. Не слага сол, ни сминдух, ей така си яде. Имала нужда, щото много и харесвало, не че организмът и имал нужда, ми ей така. Както ти обичаш шоколад или тюрлю гювеч, тъй и тя манджоре с тухли. Хе хе, искам да пробва нашите български тухли, които са с по-висока хранителна стойност, плътност, здравина. Тухла четворка, каспичански деликатес. Щото явно американските тухли са с консистенция на кисело мляко и един зъб разбит няма девойката. А бая отхапваше да ви кажа. Съраундсаунд звукът от тв-то ми ясно произвеждаше хрупането на камънаците. Зловещо беше. Горката се жалва,че мъжът и искал да спре да яде тухли. Колко странно желание само! Лекарят и също, защото черния и дроб ше почне да дава фира и минимум с едно оловно натравяне щяла да се сдобие . Простаци! То тва хоросан , вар, цимент само един естет знае колко вкусно може да е. Обаче тя обеща, че ще е на диета, само чат-пат ше си близва тухла, ей там малко парчета от мазилката само, че то тва без цимент не се издържало. Турила у джобчето на ризката парчета кирпич и като лукчета ги смуче. Ох, добре,че не обичала арматурата, че то таа жена няма изхранване .

3.12 хил. прасета. Под формата на касички, фигурки, картинки, химикалки, чорапи, обувки, гащи, бутилки, чаши, възглавници- абе само дето камион -прасе нямаше у къщата на друга манячка, нахлузила шапка с формата на глава-на-прасе, чиято зурла пада игриво върху очилата и. И която НАЙ-НАКРАЯ!, жената, не зурлата, навила мъжа си да си осиновят прасенце. Нямало значение момиченце или момченце, прасе да е. По възможност розаво. Мъкне горкия си съпруг -нерез Стив по магазините да купуват бебешки бутилки, дрешки, терлици, торти за бебето, каши, памперси, а щерка и само се плеска по темето и през две минути се кълне,че няма да стъпи у къщата на майка си. За майка и било чисто ново бебе, възмутено обяснява грешно родилата се като човек дъщеря . Знам,че са идеални за домашни любимци и много хора си ги имат у къщите, ама чак па да го тупне между нея и мъжа в спалнята, че и на забавачка да го записва, тц, не го разбирам. Я да дойде у Бг, да види за кво става въпрос. Едно здраво и угоено холщайн-фризийско говедо няма да стои зле върху спалнята и . Тъкмо ще е редом до другото говедо Стив, което не го знам как ще спи, когато ‘бебето“ стане сто кила шопар. Ама всякви хора има, живи и здрави да са. Те поне не вредят на другите. Докато у нашата мила рОдина гледаш го уж нормало, уж нищо му няма, а то урод. Ама урод та чак затворът ти се струва привлекателна опция! Довиждане. Отивам да кусам малко маджун, че ми е прегладняло нещо.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s