из списание “  Каспи Чан Лайфстайл & тренд “

Пролетта дойде, а с нея и въпросите на читателките ни относно новите модни тенденции в облеклото за  пролет/лято 2015година.
Ние,  от модна къща „Кичозна слива „,  с удоволствие ще помогнем в избора на аутфит като обърнем внимание на  най-налагащите се модели панталони,  потници и бюстиета, чиято кройка се свежда само до два тигела и тук-таме някой шев, и издържани в стил “ „блестя и грея“, както и аксесоари към тях, подходящи обувки и т.н. Наблюдението ни е, че старата мода се завръща още по-агресивно впечатлителна. С това искаме да покажем как  една дама може да бъде едновремено и модерна, и неглиже, и забелязана, разбира се.

Надяваме се, че коментарите на модния ни корифей  Басма Галошева, ще помогнат в избора ви за облеклото в предстоящите топли дни, а защо не и вечери.
1. Потур,шалвар, харем- кежуал (ежедневен). Тук сезираме модел на панталон  тип- рибарски шансон или наречен още  ‘потур’. Формата е неопределена. Отстрани изглежда, че сте си обули домашната блуза,  но загатката е част от целия образ, разбира се. Няма зададен цвят.  Тоест и в зелена охра да е, няма значение. Важното в случая е кройката. Обърнете внимание на дъното на панталона, което леко и лежерно  се спуска почти до коленете и човек остава с впечатлението, че задникът се губи някъде между талията и свивката на краката, а за ханш и дума да не става. Той не ви е нужен. Все пак целта ви е да  си докарате вид и форма на табуретка, нали?!  Колкото по-смъкнато е дъното на потурите, толкова по-добре. На нас лично ни прилича на  изсулена торба в която може спокойно да се извършват някои физиологични нужди, но явно модата не пита. Потурите са с ниска талия. Никакви ципове и копчета! Един широк пояс  завързан на възел, ще придаде на дрехата най-малкото стресираща гледка, а идеята  е да направите впечатление! Отпуснете му края. На пояса. Да се влачи по земята. Това е стил „небрежна към себе си“. Този модел се препоръчва на девойки/дами с размери  в/ш/д/  – метър и петдесе – метър  и шейсет. И на длъж, и на шир, да сме по-точни. Смъкваме поглед към глезените, където панталонът старателно завършва с  троен ластик, пристегнат така, че целият плат увисва и се получава на вид нещо като диплянка. И така фигурата на дамата става интересна, а високите токове, къмто десетина  сантиметра, съвсем довършват вашето усещане за истинска иновация. Чорапите да са безотговорно мрежести. Бели по възможност. Къси. А ако сте под метър и петдесе, то това е точният модел за вас!
Обувките трябва да са с дебела платформа, силиконова основа, а токчето да е остро като игла. Странни решения за смели момичета, признаваме. Можете да се ориентирате за  разнообразието от модели в многото видеоматериали на които са заснети жени от почти всякаква възраст, скромно полегнали, рекламиращи продукти от една друга индустрия. Препоръчваме  златистите сандали със същото силиконово покритие, любим модел на Джена Джеймисън, един явен и признат трендсетър*, слава на зърното и.

2.Блузи /потници/ бюстиета- непремено трябва да започват от някъде и да свършват до пъпа. Най-много! Едни презрамки са напълно достатъчни, както и едно парче плат, колкото да не сте валат.  Ако имате поне три ката очарователни любовни дръжки, задължително трябва да ги покажете! Иначе няма да направите впечатление на никого, а ще си останете незабелязана цяло лято. И се постарайте потничетата и всички други горнички да са натопени  хубаво в блестящи камъчета, паети, завъртулки от ламе, всичко!, което допринася да блестите така  ярко, че да се виждате от  часовниковата кула в Сливен, ако и да  се намирате до кръчмата-трафопост у вашето родно селце до сръбската граница, примерно. А пък и нещо звънтящо да има, ще бъде чудесно. Бюстът ви е желателно да е почти изскочил, преливащ, както се казва, и свободно люлеещ се извън формата и модела на парцалчето. Няма нищо по-хубаво от една женска гръд, подаваща се закачливо изпод мишницата ви, нали?! Модата е провокация, изразяваща вашата същност. Смело заменете парчето плат с някоя мрежа с формата на боди, гащеризон, трико. Обикновена да е, от канап,  рибарска, авангардно е, няма значение, дупки да има. Плът също. Само едно уточнение, което всеки път добавяме за нашите читатели. Оградна мрежа не! Не става! Колкото и мек да е поцинкованият стоманен тел, все пак вие не сте кокошарник, че да ви ограждат с подобно нещо! Разбираме, че това ви изразява най-добре, но нека се придържаме към безопасността и красотата най-вече на самата мода. Но в другите случаи, каквото и да изберете, гарантираме, че ще попаднете на тотомилионер, а може и по-далеч да стигнете. Милко Калайджиев, може би? Изборът си е ваш. Ако нямате подходящ за целта бюст, не се тревожете. Спазвайте по-горните ни съвети и след има-няма три месеца ще ви бъде купен.

3.Цветовата гама за  пролет/лято  2015 година  варира от жълто до помпозно оранжево, за това и сега ще наблегнем и на грима, който трябва да е подходящ за това.  Основата за него е , ако не задължителна, то препоръчителна. Тя трябва да бъде обилно нанесена из цялото лице, така че да засияете. Така..мазно да изглежда. В никакъв случай не спазвайте правилото тя (основата) да е в тон с вашия цвят на лицето. Това са отживелици, а и във Фейсбук няма да се котирате, ако не сте лъснати обилно. Постарайте се да бъде поне с два-три тона по-тъмна или обратното, в зависимост от това какъв драматизъм искате да постигнете. Така стои и положението с фон дьо тен-а. Него мацайте на воля, да се получи една добре оформена коричка и след няколко часа елегантно да се слее с плътната ви очна линия и спирала за мигли. Тоновете и нюансите на червилата са според вкуса, но силно препоръчваме ярките цветове, като върху самото червило нанесете поне осем пласта гланц за устни. Олио“Бисер“ също ще свърши чудесна работа. Мазнината от снощния свински джолан, който е бил за  вечеря,  е добре също да оставите върху устните, защото ще придаде една мека романтика.  Край на помпенето на устни в буркан тайно в мазето, за да изглеждат като  напълнени с хиалуронова киселина!  Два кубика силикон не ви мърдат като подарък, само спазвайте съветите ни и всичко ще се нареди! Кой не иска да прилича на вендуза в устните?! Изключително всмукателно-очарователно ще изглеждате.
Очната линия е задължителна! Колкото по-дебела и издърпана настрани, толкова по-добре. Започнете от вътрешната страна на  клепача и продължете до края на веждата като изтеглите линията  почти до ухото. За по-обилно нанасяне използвайте баданарка с по-фин косъм. Повторете същото нещо и с другото око. След това минете и долните клепачи поне три пъти. Погледнете се, повторете пак. Пак се погледнете. Не повтаряйте! Все пак всяко нещо си има граници. Нанесете сенките,  категорично контрастиращи с червилото. Например, цвят ярко червено бордо  се съчетава чудесно с поне няколко цвята- тревисто зелено, топазен, пепит и отровно жълто, като се стараете цветовете да не преливат плавно, ами да са леко разделени и разположени чак до веждите,  за да могат хората да вникнат в дълбочината на погледа ви. И гурелите.
Сложете поне по няколко пласта, бъдете креативна, размазвайте смело. И, за да запечатате всичко това, личнете  щедро от пудрата. Не се скъпете. Изполвайте пудра със златисти частици или най-добре такава, която бронзира. Гарантираме ви, че стъклата на витрините сами ще си паднат, когато минавате покрай тях и цупите закачливо устни на собственото си отражение. Пластмасовите манекени направо ще се стопят от завист. А и тези разкошни потури в цвят ‘ дизентерийно кафяво“ ви стоят уникално! Удивително е как задницата се замята по много интересен начин и става предница, и обратното.
Ако природата ви е наградила щедро с мигли, нищо. Изкуствените никога не са излишни. Изберете си възможно най-дългите. След като ги поставите, пак ги минете със спирала. Старайте се да  слепнат хубаво. Направете проверка- затворете очи и после рязко ги отворете. Ако се чуе едно’ шляп!’,  значи сте постигнали ефекта на ‘бетон-кирпич-дувар“. Или иначе казано, миглите успешно са се ударили във веждите и вие сте постигнали нужното напластяване.
Като споменахме вежди, от тях нямате никаква нужда. Перманентните такива са едно добро решение. Изберете си колкото се може по-фрапантна форма и смело ги татуирайте. Сега е модерно те да изразяват емоция на  постоянно учудване и така физиономията  ви ще изглежда вечно изумена. Старайте се да са дъгообразни и много, много тънки. Какво като лицето ви няма подходящата форма, важното е да имате вид на смаяна и уязвима девойка/жена.

4. Косата. За нея можем да говорим много, но най-приятната ни за обсъждане фризура е средно дългата коса, която трябва да е безупречно изправена. Като я заметнете, с краищата и  да си разрежете сънната артерия чак. Образно казано. Да не вземете сега да пробвате ..там..сънна артерия..нали..  След това с маша или преса,  направете известните  вафлички,  а защо не и сусамки, солетки и всякакви други подходящи форми. Каквото и да решите за прическата си, то задължително трябва да присъства един елемент – вдигнете  онази част от косата, находяща се  на темето и я тупирайте като изпразните поне два аерозола лак, една-две кутии  вакса за коса и за по-яко колосайте със захарен сироп  (1кг захар на литър вода да ври до гъсто).  Целта е да се създаде нещо като шлем. Така ще сътворите съвършен завършек на вашата визия и вече можете спокойно да превземете лятото. Сменете си името на Атила. Звучи като  име в женски род, не се притеснявайте. Женската версия на хан Крум ще очакваме през есенно-зимната модна линия. И на последно място, но може би най-важното, е музикалното оформление. То ще помогне за вашата сигурност и ще отстрани съмненията дали можете да излезете в този вид сред хората. Изобщо не се колебайте! Пуснете си на телефончето последната тава на Кондю фючъринг Борис Дали, и ние ви гарантираме, че не няколко, а всички погледи ще бъдат отправени към вас. Ще бъдете хомогенна част от обществото, но с ярка и цветна индивидуалност.
Последният ни съвет е- изчакайте поне няколко седмици преди да смените едните дрехи с други. Няма нищо по-хубаво от естествената, натурална миризма на пот и сплъстена кир. Пожелаваме ви успех!!

*трендсетър*-човек, дизайнерска къща или модно списание, които имат влиянието да диктуват модните вкусове

 

бел.авт.- ‘грешката ‘ в заглавието е умишлена

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s